logo


Začetek Arhiv novic

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

VABILO PDF Natisni E-pošta

Ob 65. obletnici Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Maribor pripravljamo strokovni posvet na temo »Čustvene in vedenjske težave v vrtcu in šoli: preventiva in primeri dobre prakse«, ki bo v petek, 20.10.2017 v prostorih Svetovalnega centra Maribor, Lavričeva 5.

Za to temo smo se odločili, saj pri vsakodnevnem strokovnem delu z otroki in mladostniki opažamo vedno večjo pojavnost tako čustvenih kot vedenjskih težav. V zadnjem času izstopajo prilagoditvene težave na prehodu iz vrtca v šolo, ki pri nekaterih prvošolčkih vztrajajo in se preobrazijo v diagnozo čustvene in vedenjske motnje. Ne glede na starost otroka s težavami na čustvenem in vedenjskem področju, pa delo z njim predstavlja izziv za vsakega učitelja, vzgojitelja in drugega strokovnega delavca. Posvet bo priložnost za srečanje strokovnjakov različnih strok, pridobivanje novih znanj ter izmenjavo učinkovitih vsakodnevnih praks.

Cena na udeleženca strokovnega posveta znaša 40 €, za aktivne udeležence pa 30 €. Kotizacija vključuje kavo in prigrizke med odmori, potrdilo o udeležbi na posvetu ter zbornik predstavljenih prispevkov.

Program posveta

 

Prijave na posvet niso več mogoče, saj je število mest zapolnjeno. Prispevki s posveta bodo objavljeni v zborniku prispevkov Čustvene in vedenjske težave v vrtcu in šoli: preventiva in primeri dobre prakse, ki ob izšel na dan posveta. Vabimo vas, da se udeležite drugih izobraževanj za strokovne delavce šol in vrtcev, ki jih ponujamo v tem šolskem letu.

 

Veselimo se srečanja za vami in vas prijazno pozdravljamo,

 

Direktorica:

mag. Alenka Seršen Fras

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.