logo


Začetek Arhiv novic

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Učiteljski večer PDF Natisni E-pošta

Vabimo vas na "Učiteljski večer", ki  bo v četrtek, 23. 11. 2017 ob 17.30 uri, v prostorih Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Maribor z naslovom: »AVTORITETA UČITELJA«

 

Gospod Heliodor Cvetko, univ. dipl. psiholog, psihoterapevt in supervizor iz Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Maribor bo z vidika prakse psihologa osvetlil pomen avtoritete učitelja/vzgojitelja pri opravljanju pedagoškega in vzgojnega dela. Pri svojem delu vse pogosteje srečuje učitelje, vzgojitelje, ki se v določenih službenih situacijah počutijo nemočne. Ne primanjkuje jim znanja, temveč avtoriteta pedagoga. In ravno zato, ker je pedagoška avtoriteta eno od osnovnih orodij učitelja/vzgojitelja, je tej temi vredno posvetiti več pozornosti.

Vabljeni predvsem učitelji/vzgojitelji oz. vsi, ki vas ta tema zanima.

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.