logo


Začetek Arhiv novic

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Vabilo za četrto strokovno srečanje PDF Natisni E-pošta
Pozdravljeni!

V zadnjem obdobju se pojavlja pri nas vse več skupinskega dela, ki pogosto ne upošteva ali pa premalo eksplicitno poudarja posebnosti dela z agresivnimi otroki in mladostniki.
Zato smo se odločili, da povabimo v našo sredino dr. Tomaža Veca, specialista psihološkega svetovanja, predavatelja na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, ki ima na tem področju dela bogate izkušnje.


V okviru predavanja in delavnice, ki bo v petek, 22. 1. 2010 ob 11. uri z naslovom: »Svetovalno terapevtske skupine za otroke v osnovni šoli« bo prikazal indikacije in kontraindikacije, omejitve in prednosti ter realno dosegljive cilje skupin, v katere so vključeni agresivni posamezniki oziroma skupin, ki so namenjene izključno agresivnim otrokom in mladostnikom.

Glede na aktualnost teme pričakujemo velik odziv svetovalnih delavcev na naše vabilo, zato prosimo, da pridete pravočasno.

 

Lep pozdrav in kmalu nasvidenje.

 

Koordinatorka strokovnih srečanj:
mag. Nada Topolovec


Direktor:
Heliodor Cvetko, univ. dipl. psiholog

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

NSUT naslovnica

Disgrafija naslovnica

Dispraksija naslovnica

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.