logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

DRUGAČNE GOVORILNE URE PDF Natisni E-pošta

Oktobrske govorilne ure za starše so na OŠ Janka Padežnika Maribor organizirali  tako, da so vpletli  peko kostanja in krompirja, prodajo na eko tržnici in medgeneracijske igre.

Projekt Skupaj v igri, v katerem sodelujejo  šola, vrtec Studenci, mestna četrt Studenci, Dom pod Gorco in Svetovalni center Maribor so pripravili igre in delavnice na prostem in v telovadnici. Udeleženi starši in učenci, vrtčevski otroci in oskrbovanci Doma pod Gorco so svojo kreativnost pokazali pri  kmečkih igrah in igrah na prostem, ki so se jih igrali naši starši nekoč. Skakali so z vrečami, prebirali krompir, vezali in luščili koruzo, naredili strašilo in grabljali listje. Na koncu prireditve pa so  zaplesali in zapeli s folklorno skupino iz šole.

Ponovno se je izkazalo, da so v igri in druženju povezane vse generacije, da se lahko drug od drugega veliko naučimo in da je topel medsebojni odnos  med generacijami vez, ki jo je potrebno ustvarjati in negovati.

V projektu Skupaj v igri se bomo še naprej družili v letu 2012.

Fotogalerija

Vabilo na prireditev

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.