logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Nova knjiga OTROCI S TEŽAVAMI NA PODROČJU POZORNOSTI S HIPERAKTIVNOSTJO PDF Natisni E-pošta

V Svetovalnem centru za otroke, mladostnike in starše Maribor smo v oktobru 2011 izdali novo knjigo - priročnik z naslovom »OTROCI S TEŽAVAMI NA PODROČJU POZORNOSTI S HIPERAKTIVNOSTJO - Kako z njimi vzpostavimo dober odnos in jim lahko učinkovito pomagamo«

 

Pri otrocih s težavami na področju pozor­nosti in s hiperaktivnostjo je pomembno obdobje, ko se otroci vključujejo v sistem vzgoje in izobraževanja. Najhujše težave imajo ti otroci ravno v šolskem prostoru, zato je nujno sodelovanje vzgojiteljev, učiteljev, šolske svetovalne službe, staršev in otroka.

Poleg sistemskih ukrepov v okviru šolskega sistema morajo biti učitelji seznanjeni z značilnostmi teh otrok in biti dovolj strokovno usposobljeni, da lahko ustrezno in učinkovito pomagajo otrokom pri obvladovanju težav.

V knjigi so predstavljeni različni pristopi za vzpostavljanje dobrega odnosa in učinkovitih oblik pomoči otrokom s težavami na področju pozornosti s hiperaktivnostjo, ki bodo v pomoč tako staršem teh otrok, kot strokovnim delavcem, ki te otroke spremljajo na poti vzgoje in izobraževanja.

 

hiperaktivnost_-_Naslovnicamag. Suzana Žunko Vogrinc:

OTROCI S TEŽAVAMI NA PODROČJU POZORNOSTI S HIPERAKTIVNOSTJO

 

Obseg: 175 strani

Cena: 15 EUR + poštnina

 

 


Naročila:

e-naročilnica

tel: 02 23-49-700

e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.