logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

OTROK S ČUSTVENIMI TEŽAVAMI V ŠOLI PDF Natisni E-pošta

Otroci in mladostniki se med odraščanjem srečujejo s številnimi težavami, strahovi in stiskami. Nekatere občutki tesnobe in potrtosti tako preplavijo, da teh težav ne zmorejo več obvladovati. Takšna intenzivna čustvena stiska lahko pomembno vpliva na učno uspešnost in sposobnost vzpostavljanja zadovoljujočih socialnih odnosov. Šola je lahko pri tem varno okolje, ki jim omogoča nove pozitivne izkušnje in razvijanje učinkovitejših strategij, lahko pa te težave krepi ali celo ustvarja.
V okviru predavanja z delavnico bomo spregovorili o mehanizmih, ki tovrstne težave krepijo in vzdržujejo, ter raziskovali oblike pomoči, ki jih lahko uporabite pri svojem delu v razredu oz. v okviru individualnega dela z otroki.

 

Vabimo vas na učiteljski večer z naslovom
»OTROK S ČUSTVENIMI TEŽAVAMI V ŠOLI«,
ki bo v sredo, 17.4.2013 ob 17. uri
v prostorih Svetovalnega centra Maribor (soba 16), Lavričeva ulica 5, 2000 Maribor.

Predavanje z delavnico bo izvedel Miran Babič, univ.dipl.psiholog zaposlen v Svetovalnem centru Maribor.

 

Srečanje bo potekalo v obliki predavanja z delavnico in je namenjeno učiteljem, svetovalnim in drugim strokovnim delavcem na šolah. Ker bo del srečanja potekal v obliki delavnice in je število mest omejeno, vas vljudno prosimo, da svojo udeležbo potrdite po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na tel.št.: 02 / 234 97 00.

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.