logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Učiteljski večer: KAKO VODITI POGOVOR S TEŽAVNIM UČENCEM PDF Natisni E-pošta

angry-kid 

Pri težavnih učencih pogosto domnevamo, da so manipulativni, iščejo pozornost, so slabo vzgojeni in menimo, da bi lahko bili uspešni, če bi se le dovolj potrudili. Pri delu z njimi poskusimo veliko strategij in če ne delujejo, lahko postavimo domnevo, da imajo primanjkljaje nekaterih veščin.

Katere so te veščine, kako jim lahko pomagamo pri pridobivanju veščin, kako s pogovorom z učencem opredeliti problem in najti rešitev za nekatere težave, se bomo pogovarjali na učiteljskem večeru, ki bo 5.2.2014 ob 17.00 v prostorih Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Maribor, Lavričeva 5.

Vodila ga bo Alenka Seršen Fras, univ. dipl. psihologinja iz Svetovalnega centra.

Udeležba je brezplačna, najava ni potrebna. Več informacij lahko dobite po telefonu 02/23 49 700 ali po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Vljudno vabljeni!

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.