logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Starševski večer PDF Natisni E-pošta

           slika                         

»NAJSTNICE - kaj lahko pričakujemo in kdaj nas mora skrbeti?«

Obdobje najstništva je naporno za vse družinske člane. Včasih se zdi, da najbolj trpijo matere deklet, ki jih preobrazba vodljivih deklic v muhasta bitja z intenzivnim čustvenim odzivanjem dobi nepripravljene. Najstnice težave podelijo v skupini, odrasli te možnosti nimamo vedno, zato vas vabimo na starševski večer.

Psihologinja Alenka Seršen Fras bo predavala o težavah odraščanja deklet v času, ko se živi s telefonom v roki. Ko se najprej objavi, nato premisli. Ko socialni status krojijo lajki. Ko te zaradi pretiranega zavijanja bolijo oči. Ko je vse manj možnosti za učenje socialnih odnosov v živo.

V diskusiji bo na vprašanja o tem, kdaj nas resnično lahko skrbi, odgovarjal tudi klinični psiholog Jernej Vidmar iz UKC Maribor.

Predavanje bo v sredo, 11. maja ob 17.00 uri, v prostorih Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše, Lavričeva 5.

 

Vljudno vabljeni!

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.