logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Skupaj v igri PDF Natisni E-pošta

Medgeneracijske igre in druženje na Studencih

Igra je darilo, ki ga podarimo sebi in drugim. Spremlja nas vse življenje, skozi igro se tkejo prva prijateljstva in vzplamtijo prve otroške ljubezni.  To je čas zabave, sproščenosti, sreče, predvsem pa čas, ki ga preživimo skupaj. Prav zato smo se Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor, Osnovna šola Janka Padežnika, Dom pod gorco, Vrtec Studenci in Mestna četrt Studenci povezali in oblikovali projekt Skupaj v igri. Radi pa bi povabili tudi vse meščane Maribora, še posebej pa tiste na Studencih, da skupaj z nami soustvarite začasne ali trajne prostore medgeneracijskega druženja, kjer se boste otroci, mladostniki, starši in stari starši igrali igre vaše generacije in tiste, ki so se jih nekoč igrali naši dedki, babice, pradedki in prababice. Z igrami različnih generacij, narodnosti in kultur, bomo pridobili vsi. Radi bi, da iz izkušnje medgeneracijskih iger in druženja odidemo močnejši, bogatejši in bolj povezani.

 

Otroke,  mladostnike, starše in stare starše vabimo, da se nam pridružite na prvi delavnici, ki bo 5.10. ob 16.00 v Domu pod Gorco, kjer bomo skupaj raziskovali igre in se igrali.

***************

Projekt poteka v okviru programskega sklopa Urbane brazde, EPK Maribor 2012

Osrednji dogodki v letu 2012 bodo: 12.1. 2012 v Domu pod gorco, 12.5.2012 pred Domom pod gorco in v okolici Pekrske gorce,  20.6.2012 na  Osnovni šoli Janka Padežnika, 22.9.2012 v okolici Lesarske šole in 18.10.2012 na Lesarski šoli Maribor.

 

Vabilo - izdelaj veternico

 

logoti_za_tisk

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

Dispraksija naslovnica

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.