logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Zagovorništvo PDF Natisni E-pošta

ZAGOVORNIŠTVO pomeni govoriti za nekoga, vendar ne v pokroviteljskem smislu, temveč tako, da bodo interesi, želje, pravice osebe, ki ima manj ekonomske, družbene in simbolne moči ter znanja, zares upoštevani.

 

Zagovornik ima nalogo, da razume težave otroka, ga spodbudi, da spregovori, ga sliši in sledi njegovim potrebam in interesom ter ga ustrezno zastopa. Zagovornik se mora pridružiti otroku, da bi v vlogi spoštljivega in odgovornega zaveznika soustvarjal izkušnjo krepitve moči, da bi se soustvaril artikuliran glas otroka.

 

Če mislite, da vaš otrok ali otrok, ki ga poznate potrebuje zagovornika se obrnite na glavno koordinatorko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , tel. 080 15 30.

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.